Noi detalii în cazul crimei de la Baia de Fier. Denisa se plângea că este bătută de fostul iubit

0
1061

Noi detalii despre fata de 19 ani din Baia de Fier ucisă de fostul iubit. Odioasa crimă a avut loc în urmă cu 2 luni, iar cel care i-a luat viața Denisei este un tânăr în vârstă de 21 de ani din Bengești-Ciocadia. Orbit de gelozie, bărbatul a ucis-o pe Denisa cu sânge rece, fiind vorba despre 12 lovituri de cuțit.

Era în viață în momentul în care Raimond Căldăraru a pus-o pe bancheta din spate a mașinii și a adus-o la Târgu Jiu, lăsând-o să sângereze zeci de minute. Conform unor înregistrări audio prezentate la TV Sud. Denisa spunea că nu mai voia să aibă vreo relație cu Raimond. Ba mai mult, fata povestea că a fost bătută în nenumărate rânduri de către fostul iubit, mai ales atunci când îi refuza anumite cerințe ale acestuia.

”Nu vreau să mai discut cu el. I-am spus: măi, băiatule, eu cu tine nu o să mai stau. Ai băgat oamenii aiurea. Pe toate lumea a început să sune și să amenințe, să îmi facă mie probleme. Raimond mă înjura și mă bătea că nu voiam să mă duc la stradă(prostituție). Nu știe nimeni că eu am mâncat bătaie. Eu nu vreau să-l mai văd. I-am zis că nu mai vreau să stau cu el și să își vadă de treaba lui”, spunea Denisa într-o discuție cu mătușa lui Raimond Căldăraru, tânărul care a și ucis-o.

De asemenea, mama Denisei l-a sunat pe tatăl lui Raimond să-i ceară ca fiul său să o lase în pace pe fata de 19 ani. Inclusiv tatăl băiatului i-a cerut acestuia să nu o mai caute pe Denisa.

”Vă rog din suflet să îi spuneți să se potolească. Vă rog de la părinte la părinte. Îi trimite numai mesaje, vine noapte și o urmărește pe la porțile noastre. Să-i spuneți dumneavoastră să se potolească, să nu ajungem mai departe. Să nu o mai urmărească și să  nu o mai amenințe. A stat într-o parcare și i-a trimis băiatului mesaje să iasă. A venit neagră acasă. Îmi zicea că s-a lovit, dar venea bătută de el”, spunea mama Denisei într-o conversație telefonică cu tatăl criminalului.

Raimond Căldăraru a fost trimis în judecată zilele trecute pentru omor calificat. Acesta a fost transferat la Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova, fiind încă sub măsura arestului preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here