Nu este mulțumit de leafa pe care o primește:” Acesta este salariu de primar?”

0
1778

Unii dintre primarii din Gorj nu sunt mulțumiți de salariul pe care îl câștigă. Este și cazul edilului de la Scoarța. Primarul Ion Stamatoiu spune că leafa este destul de mică și asta dacă se raportează la munca depusă. În aceeași situație se află și angajații instituției, mai adaugă Stamatoiu.

De asemenea, edilul mai este de părere că și în primării ar trebui acordat sporul de Covid, așa cum a fost dat celor din Prefectura Gorj. ”Am cumpărat teste pentru salariați, tocmai pentru a-i proteja”, declară primarul.

 

”Acesta nu este salariu de primar. La cât punem noi suflet, efort pus, timp pierdut, concedii nefăcute. Asta este viața. Ne-am dorit să fim primari, dar să fim și sprijiniți. Nu numai primarii, ci și angajații au salarii mici. Secretara primăriei are 2.400 de lei, am salariați cu salariul minim pe economie. Nu suntem protejați cu nimic. Alții au primit spor de Covid, dar noi lucrăm mereu cu oamenii. Am cumpărat și teste de Covid pentru a-i testa pe salariații primăriei, avem grijă de ei. Trebuie să îi protejăm”, a spus Stamatoiu, la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here