Nu scăpăm de ploi. Temperaturi scăzute în această perioadă

0
238

Meteorologii anunță că nu vom scăpa de ploi așa ușor. În noapte de sâmbătă spre duminică, cerul va prezenta înnorări și va ploua în Banat, Oltenia, local în Crișana și Muntenia, pe arii restrânse în Transilvania și Dobrogea, iar în celelalte regiuni doar cu totul izolat.

Vremea va fi în general închisă și în cea mai mare parte a țării cu mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -1 și 7 grade.

La munte, cu precădere în zona Carpaților Meridionali, se vor semnala precipitații mixte. Pe spații mici, prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în zona montană înaltă și în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață, conform Observator. ro

Temporar, cu precădere pe parcursul zilei de duminică, va ploua în toate regiunile, iar la munte se vor semnala precipitații mixte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here