O mamă din Târgu Jiu vinde mărțișoare pentru a-și salva fetița. Maria suferă de o boală genetică gravă

0
517

O mamă din Târgu Jiu a confecționat, în ultimele săptămâni, mărțișoare cu scopul de a le vinde și a-și ajuta fetița grav bolnavă. 

Micuța Amina Maria are doar 3 ani și a fost diagnosticată cu nanism și discondroplazie osoasă (deformare ax de genunchi), iar pentru a se face bine are nevoie de operații și tratamente mult prea scumpe pentru situația financiară a mămicii care se ocupa singura de creșterea fetiței.

Din nefericire, operația nu este decontată de stat deoarece nu se încadrează în serviciile prevăzute de asigurarea medicală.

Amina Maria și mama acesteia au primit sprijin din partea unui tânăr, imobilizat în scaun cu rotile. Nicolae Simionescu le-a vizitat recent și le-a oferit o sumă de bani. Mai mult decât atât, acesta a lansat un apel de ajutor tututor celor care pot să doneze.

„Primăvara este un anotimp în care așa cum natura revine la viață trebuie să se reaprinda speranța și în suflete oamenilor greu încercați de probleme. Fiind prima zi de Primăvară am decis să fac o nouă donație pentru Amina, îngerașul din Târgu Jiu, greu încercat de probleme medicale, dar care poate fi ajutat și trebuie ajutat să câștige această luptă grea și nedreaptă pe care este nevoită să o ducă. De când cunosc această fetiță energică și veselă al cărei zâmbet cucerește pe oricine o cunoaște există un singur gând care îmi dă fiori – acela că Amina poate ajunge într-un scaun cu rotile, dacă intervenția chirurgicală de care are nevoie nu se realizează.

Din păcate, această intervenție nu se poate realiza la un spital de stat, din cauză că asigurarea medicală de stat încă nu decontează o astfel de situație. Voi depune tot efortul ca legislația să fie îndreptată, însă până atunci Amina are nevoie de solidaritatea noastră a tuturor pentru a putea să depășească acest moment de cumpănă. Doamna Camelia, mama Aminei, este o adevărată eroină care luptă din răsputeri pentru binele fiicei ei. Doamna Camelia Maracu a realizat niște frumoase mărțișoare pe care vă îndemn să le cumpărați, așa cum voi face și eu cu o parte dintre ele, deoarece banii obținuti în urma vânzării lor vor ajuta la realizarea intervenției de care Amina are nevoie.

Le mulțumesc tuturor celor care au donat pentru Amina și îi rog pe toți cei care au posibilitatea să mai doneze, să o facă pentru că orice mărțișor cumpărat de la doamna Camelia înseamă o șansă la o viață cu mai puține greutăți pentru Amina. M-am implicat în acest caz din toate punctele de vedere și o voi face în continuare, deoarece cred cu tărie că fiecare dintre noi are datoria de a lupta pentru binele oamenilor greu încercați.”, a declarat Nicolae Simionescu, din Polovragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here