O simplă fotografie, amenzi usturătoare

0
1305

Au ignorat mesajele polițiștilor locali și au fost sancționate. Este vorba despre zeci de persoane din Gorj și nu numai, amenzile fiind aplicate după ce s-au așezat pe o parte dintre operele marelui sculptor ”Constantin Brâncuși”. Cei mai mulți ori nu cunosc regulile, ori de dragul unei fotografi preferă să le încalce.

De exemplu, o fotografie pe unul dintre scaunele pe aleea cu același nume din Parcul Central din Târgu Jiu poate aduce câteva sute de like-uri pe Facebook, însă și o amendă destul de usturătoare. Directorul Poliției Locale din Târgu Jiu, Florin Băluță, spune că în primele opt luni ale acestui an au fost aplicate 70 de sancțiuni în acest caz.

”În primele opt luni ale anului 2021, au fost aplicate aproximativ 70 de sancțiuni, în valoare totală de 17.000 de lei, conform HCL 172/2017 și 192/2010. De asemenea, recomandăm oamenilor să nu se așeze pe opere lui Constantin Brâncuși, tocmai pentru a nu fi sancționați. Noi avem polițiști și în Parcul Central și în cel de la Coloana fără Sfârșit”, a spus Florin Băluță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here