O tânără gorjeancă a devenit renumită pentru aranjamentele florale. Daniela Vancea dă startul unui concurs de excepție! Despre ce este vorba

0
12394

Pasiune pentru flori a dus-o pe Daniela Vancea pe cele mai înalte culmi si a cunoscut succesul după ce oamenii i-au apreciat talentul său. Acum vine cu o nou provocare de excepție pentru tinerii miri.

Aranjamente de lux by Daniela Vancea redefinește arta florală și decorul evenimentelor: „In calitate de organizator de evenimente , am hotărât să dau startul unui nou concurs prin care voi oferi cadou unei viitoare perechi de miri , un pachet complet de închiriere de aranjamente florale pentru întreg evenimentul pentru anul 2025. Pretul pachetului fiind de 7500 lei, urmând sa fie GRATUIT pentru câștigători concursului.
Câștigătorii vor beneficia de aranjamente pentru obiceiuri ( învelit mireasa / bărbierit ginere ), decor pentru cununia religioasă ( Biserică) si decor restaurant ( pentru un număr de 400 de persoane )”, spune Daniela.

Pentru participarea la concurs trebuie respectați următorii pașii:
– Like paginii Aranjamente de lux
-Atașează la postare poză cu tine si cu partenerul tău și etichetează 3 prieteni în același comentariu
-Distribuie postarea public

Extragerea va avea loc pe data de 01.10.2024 prin RANDOM.ORG.

Trebuie îndeplinite toate condițiile pentru revendicarea premiului în caz ca sunteți desemnat câștigător .
„Îmi doresc ca acest concurs pe care l-am implementat , să-l repete și alte echipe , indiferent de domeniul pe care îl dețin! Urez mult succes tuturor!”, mai transmite tânăra gorjeancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here