O ”vrăjitoare” din mediul online, reținută după ce a luat de la un client 30.000 de euro

0
213

Polițiștii au reținut o femeie care și-a atribuit calitatea de vrăjitoare, pentru a obține bani sau alte bunuri, de la persoane credule, în schimbul serviciilor oferite.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au percheziționat casa presupusei vrăjitoare, din Sectorul 1 al Capitalei.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracțiunii de înșelăciune, prin vrăjitorie.

„În fapt, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada martie – iunie 2022, o femeie, cu precădere în mediul on-line, și-ar fi atribuit calitatea de vrăjitoare, în scopul de a obține sume de bani sau bunuri, în schimbul serviciilor oferite. Astfel, sub pretextul efectuării mai multor ritualuri specifice vrăjitoriei, femeia în cauză ar fi determinat persoana vătămată să îi ofere mai multe sume de bani și diferite bunuri de valoare, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de euro”, spun anchetatorii, potrivit Mediafax

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe probe și mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum și mai multe bijuterii.

Femeia bănuită a fost reținută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată joi magistraților, cu propunere legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here