Oferte de cazare limitate la Rânca. Vezi tarifele și gradul de ocupare în acest moment

0
293

Mii de turiști au luat cu asalt stațiunea Rânca, în primul weekend înainte de Crăciun. Vremea bună, dar și zăpada așternută au fost pe placul turiștilor care s-au distrat la maxim și au profitat de sporturile specifice zonei. De asemenea pentru cei care nu și-au făcut încă planuri de sărbători și vor să petreacă la Rânca, trebuie să știe că unitățile de cazare sunt din ce în ce mai puține și trebuie să se grăbească.
„Este un grad de ocupare de 70-80%. Acum se intorc românii din străinătate, după cum ati văzut şi au rezervări făcute la noi, atat din strainătate, cât şi din ţară. Probabil sunt care au serviciu si nu au urcat pana acum”, a declarat Constantin Pănescu, Liderul cabanierilor din zona montană Rânca
De menționat este faptul că prețurile pentru cazare au rămas aceleași ca și în ultimii doi ani.
„Anul acesta noi nu am schimbat tarifele fată de ultimii doi ani. Tarifele sunt între 150 şi 200 de lei pe camera dublă, fie pensiune, fie hotel. De Crăciun avem niste oferte speciale. Nu mai mult de 500 de lei de persoană cu mic dejun inclus , 3 nopti de cazare şi masă festrivă”, a mai spus Constantin Pănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here