Petrecere transmisă live de primarul din Motru. Au fost aplicate sancțiuni

0
696

Polițiștii gorjeni au aplicat sancțiuni de câteva mii de lei și asta după ce a avut loc o petrecere seara trecută la Motru. Este vorba despre mai mulți lăutari și petrecăreți care cântau în drum, cel mai probabil la finalul petrecerii. Imaginile au ajuns pe Facebook, primarul fiind cel care a transmis live preț de câteva minute.  

Edilul a șters imaginile, însă polițiștii au fost cu un pas înainte și s-au sesizat. Sancțiunile aplicate au fost de 3.000 de lei.

“Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat și au efectuat verificări, constatând faptul că, în seara zilei de 4 aprilie, șase persoane s-ar fi reunit cu ocazia aniversării unuia dintre cei șase bărbați, organizând o petrecere, în aer liber, fără a purta masca de protecție. Pentru nerespectarea restricțiilor prevăzute în acest sens de Legea 55/2020, polițiștii au luat măsura sancționării participanților la activitate, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 lei”, a transmis IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here