Pieton lovit mortal de un autoturism, la Stănești

0
185

Un bărbat, de 52 de ani, din comuna Stănești, a lovit mortal, în această dimineață, un pieton, de 55 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului, bărbatul a sunat poliția, iar la fata locului  s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Gorj care a acordat primul ajutor persoanei acroșate, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, nu s-a mai putut face nimic. Astfel, fiind constatat decesul. Evenimentul a avut loc pe DJ 674 A Stănești.

“Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că apelantul, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 A Stănești, din direcția Stănești către municipiul Târgu Jiu, a acroșat un pieton, de 55 de ani, din comuna Stănești, care se deplasa din direcția localității Ursați, în direcția comunei Stănești, pe partea stângă a părții carosabile.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Gorj care a acordat primul ajutor persoanei acroșate, fiind efectuate manevre de resuscitare, constantându-se decesul pietonului.

Conducătorul auto a  fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here