Polițiști amenințați cu moartea într-un apartament din Târgu Jiu. Agresorii au fost reținuți!

0
221

Polițiștii gorjeni au fost solicitați să intervină, azi noapte, în incinta unui apartament de pe raza municipiului Târgu Jiu, după ce mai multe persoane au tulburat ordinea și liniștea publică. În urma intervenției, bărbații prezenți la fața locului au reacționat agresiv la agenții de poliție și, mai mult decât atât, i-au amenințat cu moartea.
„Cu ocazia intervenției, doi bărbați, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-au manifestat agresiv față de forțele de ordine și le-ar fi adresat totodată și amenințări cu moartea, împreună cu alți doi bărbați, de 36 și 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu.
Ulterior, agresorii au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind dispusă efectuarea de cercetări de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea stabilirii situației de fapt.
Doi dintre bărbați, precum și o femeie, care se aflau în apartament, au formulat plângeri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și violare de domiciliu.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar plângerile cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ultraj, purtare abuzivă și violare de domiciliu, au fost înaintate către unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here