Povestea emoționantă a unei eleve din Gorj, desenată pe o coală de hârtie

0
364

Colegiul Național ”George Coșbuc” din Motru a fost gazda unui festival de artă și creație literară, acolo unde au participat zeci de copii din mai multe regiuni ale țării. Acest festival s-a dorit a fi un spectacol al imaginației creatoare marcat sub toate formele de exprimare.

 O elevă a făcut un desen care i-a impresionat pe toți cei prezenți la eveniment. Mama ei a plecat printre îngeri, iar fata a ținut să își exprime o parte din sentimente cu ajutorul unui desen.

”Secțiunea Átelierul creativ”,a fost secțiunea care a deschis festivalul ,fiind componenta cea mai dinamica și emoționantă pentru că a surprins în exercițiul funcțiunii micuții artiști. Zeci de elevi din școlile din localitate și împrejurimi au umplut de culoare ,,micuțul atelier” exersând aptitudinile estetice și artistice în adevărate exponate pe care le-au expus ochiului pentru critica și evaluare. Ungureanu Cristina, eleva în clasa a IV a, Scoală Gimnaziala Broșteni a emoționat până la lacrimi spectatorii prin desenul realizat în memoria mamei sale, plecată prea devreme către ceruri”, a spus Negrea Constantina, coordonator de programe și proiecte educative.

Cristina a primit multe aplauze și felicitări, iar alții au pictat stele care-i veghează somnul în locul mamei absente. Eleva a primit ,,Premiul special al juriului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here