Gorj: Au un singur microbuz școlar și acela degradat

0
246

O unitate de învățământ din județul Gorj are nevoie de un microbuz școlar. Este vorba despre o școală din Bolboși. Elevii sunt răsfirați prin mai multe sate, iar un singur microbuz este insuficient, spune prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega.

Prefectul dă asigurări că naveta elevilor va fi asigurată, luând în calcul chiar și transferarea unui microbuz de la o altă unitate școlară de pe raza județului. Deși există un singur microbuz, mașina este într-o continuă stare de degradare, mai spune trimisul guvernului în teritoriu.

”Era o școală cu ceva probleme, nu atât de mari așa cum au apărut. Principala problemă nu este școala, tocmai că există suficient de multe spații unde elevii pot învăța. Sunt clase suficiente. În acea școală nu există activitate didactică, momentan. Marea problemă este legată de lipsa unui microbuz pentru aducerea elevilor la școală. Există doar un singur microbuz și acela se află într-o continuă stare de degradare. Este nevoie acută de încă un microbuz. A rămas în analiză la nivelul Prefecturii Gorj să vedem dacă vom putea face ceva permutări de microbuze, să facem un protocol. Sperăm să-i dăm primarului de acolo o veste bună”, a spus prefectul de Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here