Prefect: ”Nu stăm bine deloc. Suntem pe ultimele locuri!”

0
208

Autorecenzarea a început la nivelul României de câteva săptămâni, însă în unele județe, înscrierea pe platformă nu merge așa cum trebuie. De exemplu, județul Gorj este printre ultimele din țară în privința recensământului.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că luat decizia ca toate instituțiile publice să trimită un raport săptămânal cu privire la numărul persoanelor care s-au autorecenzat. Iacobescu mai este de părere că cea mai ușoară variantă este autorecenzarea și că nu trebuie să așteptăm ca recenzorul să ne vină la poartă.

”Nu stăm deloc bine. Suntem pe ultimele locuri în țară. Văd că lucrurile se mișcă destul de greu. Am dispus ca toate instituțiile până pe data de 1 aprilie 2022, să transmită către Instituția Prefectului o soluție cu personalul propriu care s-a autorecenzat. Ulterior, în fiecare zi de vineri la ora 12:00, vor comunica situația actualizată. Nu știu care să fie motivul. Probabil așteaptă acea perioadă să meargă din poartă-n poartă. Acolo se alocă niște sume de bani și sunt mai mărișoare. Nu poți să mergi din casă în casă și să stai 30 de minute, cel puțin și să acoperi în acea perioadă totul. Mi se pare normal ca toți cei care avem la serviciu un calculator în față sau acasă, să facem acest lucru. Sunt pași simpli de parcurs”, a spus prefectul Iacobescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here