Prefectul de Gorj, despre lucrările la centura Târgu-Jiului: Este o mobilizare foarte slabă

0
193

Șantierul variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu a fost vizitat, joi dimineața, de către prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega. Acesta a vrut să vadă stadiul lucrărilor și modul în care se desfășoară. Trimisul guvernului în teritoriu s-a arătat dezamăgit de faptul că se lucrează destul de lent.

Prefectul a încercat chiar să le găsească o scuză muncitorilor. Într-un ton ironic, acesta a spus că probabil oamenii erau în pauza de masă.

”Din câte am văzut eu, lucrările înaintează destul de lent. Pe o lungime de 20 de km a șoselei erau sub 10 utilaje și foarte puțini muncitori. Este posibil să-i fi prins eu în pauza de masă, ca să le găsesc o scuză. Cred că erau până în 10 utilaje. Este o mobilizare foarte slabă, din punctul meu de vedere”, a spus prefectul.

Corneliu Răducan Morega speră totuși ca problema să fie remediată, iar oamenii care lucrează la această firmă să își ia treaba mai în serios.

”Am solicitat un grafic de lucrări care este depus în faza de  licitație și o să încerc să văd împreună cu reprezentanții instituțiilor abilitate, să vedem dacă se îndeplinesc termenele. Dacă nu este îndeplinit graficul de lucrări, vom avea o discuție cu ei, îi vom atenționa că nu fac treaba așa cum trebuie. Sper ca lucrurile să intre în normal”, a mai declarat prefectul de Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here