Presa rusă susține că Zelenski se ascunde în România, la Brașov

0
598

Agenția rusă de presă RIA Novosti susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski, ar fi fugit din capitala Kiev la Liov sau la Brașov, în România.

Agenția de stat din Rusia citează un cont de Telegram, „proiectul” War of Fake, care speculează că Zelenski s-ar putea afla fie într-un buncăr din Liov, fie în România, la Brașov.

Zvonul se bazează pe faptul că utilizatorii site-ului Flightradar ar fi observat că, în jurul orei 15.00, o aeronavă neidentificată a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de patru elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei, iar zborul s-ar fi încheiat în regiunea Brașov, la ora 16.30.

„Este posibil ca acele aeronave să-l transporte pe Zelenski și echipa sa”, a scris RIA Novosti.

Zelenski a înregistrat un videoclip marți, ca dovadă că este la Kiev, dar canalul „War of Fake” notează că filmarea ar putea fi editată: „Dispare din cadru tabloul aflat în spatele lui Zelenski, iar președintele are coafuri diferite”.

Zelenski: „Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni!”

Președintele ucrainean i-a sfidat pe invadatorii ruși. Liderul de la Kiev anunțat luni seară că este chiar în Parlamentul Prezidențial și că nu se teme de nimeni.

Acesta a fost primul mesaj înregistrat de liderul de la Kiev din biroul său situat în sediul președinției ucrainene după lansarea ofensivei ruse. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here