Primar jefuit de 100.000 de euro. „Copiii mei minori erau în casă”

0
1563

Unui primar din județul Mehedinți i-a fost furată o sumă uriașă de bani. În timp ce se afla la un botez, în noaptea de sâmbătă spre duminică, hoții i-au intrat în casă și i-au furat 100.000 de euro. Primarul Ionuț Gîrcă, căci despre el este vorba, a povestit pentru Antena 3, că locuința nu era goală, copiii săi erau acasă și se uitau la televizor. De asemenea, acesta nu bănuiești cine ar fi furat banii și că nu obișnuia să țină banii în casa, însă urma să achiziționeze o combină agricolă.

„Sunt niște camere de supraveghere, dar au fost ocolite printr-un punct mort. Nu bănuiesc pe nimeni, nu cred că știa nimeni.

Nu țineam în casă. Am vândut niște utilaje mai vechi, eu lucrez niște terenuri, și urmă să îmi achizitionez o combină agricolă. Am scos niște bani. Nu țineam ascunși, îi țineam în casă. La mine în casă nu intrau persoane străine.

Eu am ajuns la 2 fără ceva de la un botez și am văzut ușa deschisă, urme și am constatat jaful. Nu s-au mai întâmplat spargeri în ultimul timp. Problema cea mai gravă este că copiii mei minori erau în casă. Hoții s-au dus până la ușa lor, pe urme, au văzut că priveau la televizor. S-au mutat în celelalte camere, au răsturnat pe acolo”, a spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here