Primar: Sunt acoperișuri care nu au autorizație

0
359

Câteva minute de furtună puternică au fost suficiente pentru a produce pagube destul de mari la Târgu Jiu, dar și în alte localități din Gorj. Spre exemplu, mai multe mașini din Târgu Jiu au fost distruse, joi seara, după ce acoperișuri ale unor blocuri s-au prăbușit.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că o parte din acoperișurile blocurilor din oraș au fost făcute fără autorizație de construcție. De asemenea, edilul face un apel către administrațiile asociaților de proprietari să se implice mai mult.

”Este făcută acum o analiză de către ISU Gorj. Vom avea o evidență foarte clară și vom vedea care este nivelul. Sunt multe acoperișuri din plăci de azbociment, țiglă sau tablă. Din constatările inițiale, cele pe care le-am făcut pe teren, o parte dintre acestea sunt făcute fără autorizație. Aici, responsabilitatea revine asociaților de proprietari. Ar fi bine să se facă o analiză și să intre în legalitate, acolo unde nu există autorizație de construcție a acoperișurilor”, a spus Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here