Primar trimis în judecată după ce a abuzat sexual o minoră de 13 ani. Victima a rămas însărcinată

0
1354

Primarul din Ștefăneștii de Jos, acuzat că a violat o adolescentă de doar 13 ani, care a și rămas însărcinată, a fost trimis în judecată.

Potrivit comunicatului emis de procurorii DIICOT, primarul dar şi alte șapte persoane ar fi batjocorit în mod repetat o fetiță de 12 ani, aceasta rămânând în cele din urmă însărcinată. Ca să nu iasă la iveală cele întâmplate, primarul a încercat să-i cumpere fetei tăcerea.

Inculpații sunt acuzați de de trafic de minori, viol, loviri și alte violențe, influențarea declarațiilor, dar și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Tânăra a fost sedusă prin metoda „loverboy”, iar cel care a profitat de ea, s-a bazat pe vârsta ei, dar și pe faptul că provine dintr-o familie săracă.

Tânăra a fost șantajată că i se vor publica imaginile compromițătoare. Astfel, aceasta a ajuns să fie să fie exploatată sexual și traficată de la un individ la altul. Printre ei, se află și fostul primar din Stefanestii de Jos, Robert Stefan, fiind acuzat de viol și de trafic de minori. Acesta a fost arestat și ulterior, eliberat, iar la începutul anului, reținut din nou. Minora a rămas însărcinată și, atunci a fost din nou amenințată să nu spună adevărul și să inducă în eroare anchetatorii. Numai că povestea s-a aflat și, la un moment dat, un bărbat i-a denunțat pe cei opt. Au urmat acte de intimidare și chiar bătăi, ca cel care scosese totul la iveală să dea înapoi.

Acum, cei șapte arestați și unul liber riscă ani grei de pușcărie dacă instanța îi va găsi vinovați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here