Produse alimentare și nealimentare, vândute în oficiile poștale

0
207

Produse alimentare și nealimentare vor ajunge să fie vândute în oficiile poștale, conform anunțul Poștei Române. Proiectul debutează cu o etapă pilot în patru oficii poștale din Pitești.

„Auchan Retail România și Poșta Română au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare și nealimentare în incinta oficiilor poștale din țară. Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poștale din Pitești. Inaugurarea a avut loc astăzi (vineri – n.r.), în prezența directorilor generali ai celor două companii”, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, este vorba despre 150 de produse ce vor fi expuse pe o suprafață de 10-12 metri pătrați în incinta oficiilor poștane.  Clienții vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare.

„Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale. În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, conform Gorjonline.

În cazul în care proiectul va da roade, cele două companii își propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poștale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here