Radu Miruță: “Se vor stopa concedierile în CEO? Se vor menține locurile de muncă nou create?”

0
207

Deputatul USR de Gorj, Radu Miruță, a scris pe pagina sa de socializare, că neînțelegerile care au loc în Partidul Național Liberal afectează companiile și unitățile din subordinea ministerelor girate de liberali. Acesta a adus în discuție angajările care au avut loc la CEO și susține că nimeni nu a comunicat ce se va întâmpla în continuare și cum se va derula procesul de restructurare.

“O vorba romaneasca spune: ”Cum e turcu si pistolu!”

Daca la varful PNL e tristete mare, confuzie si tensiuni intre grupari, dupa Congresul de duminica, automat aceasta stare de spirit se regaseste si in teritoriu in companiile si unitatile din subordinea ministerelor girate de liberali.

La CEO este un astfel de exemplu unde stânga nu stie ce face dreapta si viceversa. Nu exista nicio gandire unitara strategica, comunicarea procesului de restructurare este sub orice critica.

S-au anuntat angajari (angajari în care se implica de a valma primari, directori din companie, politicieni si primari ai puterii), dar nimeni nu spune ce se va intampla cu cei 600 de noi angajati dupa 31 decembrie 2022! Nimeni nu comunica nici macar cu edilii din zonă, ori cu proprii angajati ai CEO, cum se va derula mai departe procesul de restructurare.

Se vor stopa concedierile in CEO? Se vor mentine locurile de munca nou create acum ca urmare a crizei din Ucraina sau doar ne batem joc de unii tineri care vor sa se angajeze?!? Se vor crea locuri de munca alternative prin reconversie profesionala? Se va investi in securitatea la locul de munca sau vom contabiliza in continuare numarul deceselor premature?!?

Oamenii care ar trebui sa dea raspunsuri de o maniera clara la aceste intrebari si la multe altele evită să comunice intre ei, daramite să mai comunice cu angajatii sau cu opinia publica!”, a transmis deputatul Radu Miruță pe contul său de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here