Reacții după arestarea asistentei din Gorj: „Este inadmisibil!”

0
2928

Dorința de a fi mai liberi și de a putea circula mai peste tot, îi face pe unii români să apeleze la tot felul de idei nu tocmai legale. Vaccinarea la chiuvetă a devenit tot mai virală în România, iar asistenții și medicii nu se gândesc la consecințe.

Este și cazul unei asistente în vârstă de 52 de ani din comuna gorjeană Ionești. Femeia lucra la un cabinet al medicului de familie, iar de acolo se produceau foarte mulți bani. Cadrul medical elibera adeverințe false de vaccinare în schimbul unor sume de bani. Conform unor surse, asistenta cerea aproximativ 2000 de lei pentru o ”vaccinare la chiuvetă”. Nu i-a mers prea mult, tocmai că a fost ridicată de polițiști și reținută pentru 24 de ore.

Poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii la cabinetul medical şi acasă la asistentă, acolo unde au descoperit suma de 130.000 de lei. Primarul din localitate spune că așa ceva nu este normal, iar imaginea comunei este pătată.

”Nu se poate așa ceva. Eu când am auzit, am rămas șocat. Habar nu aveam că se întâmplă așa ceva la noi. Ieri am aflat când am văzut descinderile, iar cetățenii sunt și ei șocați. Prin astfel de fapte, localitatea noastră primește o pată neagră. Nu știu și nu cunosc ca doamna asistentă să mai fi făcut așa ceva până acum. Nu au fost probleme”, a spus Sorin Lambu, primarul din Ionești.

 

Localnicii nu văd cu ochi buni gestul asistentei: ”Este inadmisibil așa ceva. Eu cred că vinovați se fac și cei care se duc la ea să le elibereze acele documente(…) Ce încredere să mai avem noi în sistemul sanitar? Nu vedeți câte se întâmplă, totul parcă a luat-o razna(…) Banii pe care i-a luat să-i dea înapoi”, au spus câțiva cetățeni din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here