A donat rechizite școlare unor copii din Gorj

0
1170

Pentru mulți dintre copiii din România, noul an școlar poate fi considerat ca fiind un vis. Lipsa banilor și sărăcia cruntă cu care se confruntă părinții se răsfrânge asupra celor mici, iar asta poate duce la apariția abandonului școlar.

Sunt mulți cei care își doresc să meargă să învețe și să își cunoască colegii, dar problema situației financiare îi împiedică. Soluții sunt, iar ele vin de la oamenii cu suflet mare.

Dar din dar se face Rai. Pe aceeași idee a mers și Laurențiu Manolache, un tânăr gorjean. Acesta a donat mai multe rechizite școlare unor micuți pentru care școala este extrem de importantă.

”Astăzi am fost alături de acești copii minunați, zâmbitori și cu credință în suflet!  Pentru mine reprezintă o mare bucurie căci pot să-i sprijin și totodată să le aduc un zâmbet de bucurie pe chipuri. Începutul de an școlar impune însă o serie de cheltuieli, care, din păcate, nu pot fi suportate de toți părinții. Cu toţii ne dorim o viaţă mai frumoasă pentru familiile noastre, pentru acești copilași! Şcoala reprezintă cadrul în care se descoperă primele aptitudini şi se formează trăsăturile de caracter ale adulţilor de mâine”, transmite Laurențiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here