Robert are nevoie de noi! Micuțul suferă de o boală gravă

0
178

Robert Ecobici, la doar un anișor, suferă de cancer de tip neuroblastom cu metastaze la plămâni, oase, maduva spinării si la cap. Singura lui șansă este un tratament în clinica Memorial din Turcia, dar costurile depăsesc suma de 102.000 euro, iar împreună îi putem oferi o șansă la viață!

Astfel, duminică, 24 iulie, între orele 10:00 și 16:00, se organizează în Piața Prefecturii din Targu Jiu o strângere de fonduri în aer liber pentru ajutorarea micutului Robert.

„Adresez acest apel către toate instituțiile importante din județul Gorj, primării, agenți economici, oameni politici, entități sindicale, fundații si asociații, spitale, clinici private, etc. Apelez și la comunitatea școlară si a părinților de la Școala Gimnazială „,Constantin Săvoiu”. Am încredere că vor participa și colegii mei din cadrul Poliției, Jandarmeriei și ISU.

Organizatorul evenimentului este dna Manuela Negru Popescu și îi mulțumesc pe această cale. Haideți să ne facem auziți! Haideți să salvăm împreună viața acestui copil”, a transmis organizatorul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here