Romanescu: “Avem o excelentă colaborare cu Edilitara. Încurajăm cetățenii să semnaleze problemele din municipiu!”

0
307

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu se declară mulțumit de activitatea societății Edilitara care este gestionată de noul director, Adrian Dăianu. Acesta spune că există o nouă abordare a problemelor existente în municipiu, iar angajații primesc tot ce au nevoie pentru a-și desfășura activitatea eficient. Ținând cont de aceste lucruri, edilul încurajează cetățenii să semnaleze problemele din muncipiu.

“Avem o excelentă colaborare cu societatea Edilitara, dar și o nouă abordare a problemelor semnalate în municipiul Târgu Jiu. Este adevărat că și condițiile în care se muncește s-au îmbunătățit și continuă să se îmbunătățească și mizăm pe o responsabilizare a angajaților care primesc tot ce au nevoie pentru a-și desfășura activitatea.

Se intervine eficient atunci când este nevoie și mă bucur că Adrian Dăianu și echipa sa reușesc să se ridice la înălțimea provocărilor din teren.

După cum ați observat, curățenia de primăvară a început mult mai devreme în acest an. Atât angajații Edilitara, cât și cei ai Primăriei Municipiului Târgu Jiu sunt permanent în teren, rezolvând situațiile semnalate de dumneavoastră.

Încurajăm cetățenii să semnaleze problemele din municipiu, apelând Telefonul Cetățeanului la numărul 0253984 sau pe paginile de Facebook ale Primăriei Târgu Jiu și societății Edilitara.

Vă mulțumim, tuturor, pentru implicare! Vă doresc o săptămână minunată!”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Targu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here