Romanescu, convins că va câștiga un nou mandat: „Rămânem învingători!”

0
264

Edilul municipiului Târgu Jiu este ferm convins că va câștiga un nou mandat de primar în 2024. Acesta a declarat pentru Radio Infinit, că, alături de aceeași echipa va rămâne la conducerea primăriei municipiului și majoritatea în Consiliul Local. De asemenea, a ținut să reamintească faptul că, nu este interesat să candideze pentru președinția Partidului Național Liberal Gorj.
„Mă interesează mai puțin aspectele de natură politică. Sunt convins că acolo sunt și la nivel de centru și la nivel județean oameni care știu ce au de făcut. Pe mine mă interesează mai puțin cine este președintele organizației județene. Știu că avem constituit un birou permanent local la Târgu Jiu cu o echipă extraordinară, un model, după părerea mea, pentru toate celelalte organizații județene și locale din țară ale Partidului Național Liberal și asta este cea mai mare satisfacție. Sunt mândru că sunt președintele unei organizații municipale care funcționează aproape perfect. Pe mine și pe echipa mea mă interesează ce se va întâmpla în Târgu Jiu în următorii trei ani de zile. De destinul și de soarta PNL-ului la nivel național și la nivelul județului Gorj trebuie să se ocupe alte persoane, nu eu și nici echipa mea de la Târgu Jiu. Trebuie să ne facem treaba și politic și administrativ pentru tot ceea ce înseamnă Târgu Jiu. Nu sunt interesat de nicio funcție în structurile naționale sau în structurile județene”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu la Radio Infinit.
Mai mult decât atât, Romanescu susține că nici măcar nu îl interesează cine va fi președintele PNL Gorj și nici măcar nu își dorește să fie consultat în luarea unei eventuale decizii.
„Nu mă interesează nici măcar să fiu consultat în privința unei eventuale decizii. Sunt mulțumit de ceea ce fac în organizația municipală și de modul cum funcționează organizația municipală. De asemenea, vrem să facem performanță în administrația publică locală de la Târgu Jiu. Atât! Sunt ultimele declarații pe care le fac. Nu sunt interesat de cine va fi președintele organizației județene. Sper să aibă posibilitatea și să le dea Dumnezeu gândurile cele mai bune și să găsească o persoană așa cum spunea primarul de la Roșia care să devină locomotivă pentru toate organizațiile din județul Gorj. Asta îmi doresc eu. Un om care să poată să tragă toate organizațiile după el și să își asume , în 2024, candidatura la președinția Consiliului Județean. Nu sunt eu acea persoană. Nu cred că sunt nici colegii mei din organizația municipală. Noi dacă am avut vreodată de dovedit ceva, am dovedit. Suntem niște învingători după două competiții electorale locale și după toate competițiile pe care le-am avut în anii trecuți, rămânem învingători și vă pot spune de pe acum că în 2024 cu aceeași echipă voi câștiga și Primăria Municipiului Târgu Jiu și majoritatea în Consiliul Local”, a adăugat Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here