Romanescu, cuvinte de laudă pentru noul director de la Edilitara: “Este un specialist căutat de mari companii”

0
299

Societatea Edilitara are un nou director, începând de astăzi, dar și un nou președinte al Consiliului de Administrație. Edilul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, are doar cuvinte de laudă pentru noua conducere.

“De astăzi, Adrian Dăianu conduce societatea Edilitara. Este un specialist căutat de mari companii autohtone dar și din afara țării și are o carieră impresionantă.

În echipa care coordonează activitatea societății rămâne domnul Alexandru Zaharia, un om cu o experiență vastă, a cărui activitate este foarte apreciată.

De asemenea, profesorul universitar doctor Dorel Chirițescu este noul președinte al Consiliului de Administrație al Edilitara.

Vom avea un volum uriaș de lucrări la Târgu Jiu și ne bazăm pe societatea Edilitara, a cărei activitate o vom susține așa cum am făcut-o și până acum. Urez echipei de conducere și membrilor consiliului de administrație succes în activitate și sunt convins că rezultatele muncii lor se vor vedea curând! Felicitări!”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Targu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here