Romanescu, nemulțumit de prefectul de Gorj: “Iau în calcul să propun schimbarea!”

0
251

Edilul municipiului Târgu Jiu se declară nemulțumit de activitatea a doi colegi de partid ajunși la conducerea unor instituții importante din Gorj. Mai exact este vorba de prefectul Marcel Iacobescu și șefa Inspectoratului Școlar Județean, Dana Constantinescu.

La un post local de televiziune, Romanescu a declarat că s-au adunat foarte multe nemulțumiri și ia în calcul să propună schimbarea din funcție a prefectului.

“N-am fost, în viața mea, subordonat nici președintelui partidului. Războaie am mai dus cu Instituția Prefectului și le-am cam câștigat. Indiferent din ce formațiune faci parte, Instituția Prefectului trebuie să-ți fie partener, nu dușman. Am simțit ostilitatea Instituției Prefectului. Dacă o simțeam pe vremea PSD, ar fi fost normal. Eu am câștigat toate procesele cu Instituția Prefectului, în ultimii ani. Trebuie să schimbe modalitatea de lucru. Dacă își va imagina că noi, primarii, suntem în subordinea lui, se înșală amarnic. Știe foarte bine ce face și deja s-au adunat foarte multe nemulțumiri. Domnul Iacobescu este prefect și datorită mie. Iau în calcul să propun schimbarea. Știu că nu se va întâmpla, dar am argumente solide. Mă deranjează și relația pe care o are cu alți primari. N-am fost, în viața mea, subordonat nici președintelui partidului. Războaie am mai dus cu Instituția Prefectului și le-am cam câștigat” a declarat Marcel Romanescu, primarul Târgu-Jiului.

Edilul nu este nemulțumit doar de prefect, ci și de Dana Constantinescu, șefa de la Inspectoratul Școlar Județean. Acesta susține că după ce s-au văzut puși pe niște funcții importante, au uitat de ajutorul acordat de el și restul colegilor de partid.

„Și doamna Constantinescu, de la Inspectoratul Școlar, și domnul prefect Iacobescu trebuie să înțeleagă un lucru. Astăzi sunt în acele funcții nu neapărat că sunt cei mai performeri cetățeni sau membri ai PNL, ci pentru că, acum un an și jumătate, un grup de oameni a luptat ca PNL să ajungă la guvernare. Din păcate, o parte dintre colegii noștri care se văd trași de urechi și puși pe niște funcții, după ce ajung pe funcții uită că Marcel Romanescu, Bogdan Bejinaru, Liviu Cotojman, Vlăduleanu, Vulpe sau Coiculescu și alții au luptat pentru PNL câștigând alegerile. Nu e normal să radicalizezi structurile care au luptat pentru tine”, a adăugat primarul Târgu-Jiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here