Romanescu: ”Vreau ca în oraș să nu mai fie câini pe străzi!”

0
604

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că va avea o întâlnire săptămâna viitoare cu asociațiile de protecție a animalelor, tocmai pentru a găsi o soluție în ceea ce privește problema câinilor fără stăpâni. Acesta promite cele mai bune soluții. 

”Eu cred că nimănui care ajunge în Târgu Jiu sau fie că trăiește în municipiu și vede sute de câini. De aceea, săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu toate asociațiile care se ocupă cu protecția animalelor, tocmai pentru a avea o soluție. Mi-aș dori ca în parteneriat cu asociațiile pentru protecția animalelor să găsim o soluție ca în 2022, Târgu Jiul să rămână un oraș fără câini pe străzi”, a spus Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Edilul spune că a discutat despre problema câinilor chiar și cu președintele Consiliului Județean Gorj. Primarul spune că ar trebui făcute padocuri și în alte zone din județ.

”Am avut o discuție și cu reprezentanții Consiliului Județean Gorj, cu domnul președinte Cosmin Popescu și vicepreședintele Dorin Tașcău. Am discutat pentru a găsi o soluție în județ. Nu s-a concretizat acest lucru, a rămas să mai discutăm. Foarte mulți câini ajung din alte zone ale județului. Singura soluție pe care putem să o adoptăm împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Gorj, ar fi vorba despre crearea unor padocuri în mai multe zone ale județului Gorj. Sunt alte județe care au folosit această variantă”, a mai spus Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here