Runcu: Tată și fiu, prinși drogați la volan

0
383

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Arcani, au identificat, în trafic, un bărbat, de 27 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Jaleșului, din comuna Arcani.

Conducătorul auto avea suspendat dreptul de a  conduce vehicule pe drumurile publice, fiind depistat de polițiști, conducând sub influența substanțelor psihoactive.

A fost solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier din Gorj.

În urma testării acestuia cu aparatul DrugTest, s-a stabilit că bărbatul a condus autoturismul sub influența substanțelor psihoactive.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are acest drept suspendat și conducere sub influența substanțelor psihoactive“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Mai mult decât atât, și tatăl tânărului a fost prins drogat la volan. A fost oprit în trafic în timp ce conducea o autoutilitară tot în comuna Arcani, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența în organism a unor substanțe cu efect psihoactiv

Față de bărbatul de 52 de ani, polițiștii au extins cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here