Scandal în Parlament! Dan Vâlceanu, acuzat că a mușcat de nas și a lovit un coleg deputat

0
24

Doi foști colegi de partid, deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu (fost membru PNL și ministru de Finanțe în Cabinetul Cîțu) s-au bătut în Parlamentul României.

Deputatul Florin Roman (PNL) susține că Dan Vîlceanu l-a lovit cu genunchiul în nas, pe holul Parlamentului. Roman anunță că va depune plângere penală împotriva acestuia.

„Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vîlceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen“.

Din cadrele surprinse de camerele de supraveghere din Camera Deputaților se vede cum Dan Vîlceanu îl bruschează pe Florin Roman și se apleacă asupra lui, părând că îl mușcă în zona feței.

Imaginile arată clar că a existat o confruntare fizică între cei doi, Dan Vîlceanu ținându-l de gât și împingându-l pe un culoar pe Florin Roman.

Vîlceanu recunoaște că a avut un conflict cu Roman, dar că nu s-ar fi ajuns la loviri:

„Nu a fost o bătaie, doar l-am luat după umeri și l-am condus afară din sala de plen după ce am avut un schimb de replici. Totul a început cu provocarea lui, a început să îmi spună cuvinte grele când eu eram în bancă în sala de plen alături de un coleg. I-am răspuns și eu, situația s-a tensionat și l-am scos afară. Dar nu ne-am bătut”, a declarat Dan Vîlceanu.

În urma conflictului, polițistul din cadrul Poliției Parlament a fost sesizat de către personalul Direcției Afaceri Interne a Parlamentului României, au declarat pentru G4Media surse parlamentare.

De asemenea, Poliția s-a sesizat din oficiu și face verificări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here