Școală din Târgu Jiu, modernizată la cele mai înalte standarde

0
544
Lucrările la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu se apropie de sfârșit. Clădirea veche a fost izolată termic, iar acum este gata pentru noul an școlar. De altfel, unitatea de învățământ a trecut printr-un amplu proces de transformare în ultimii ani, mai ales ca urmare a numărului tot mai mare de elevi care au venit aici.
Școala a fost extinsă, fiind construit încă un etaj peste corpul principal al unității, au fost reabilitate și modernizate toate clasele, schimbat mobilierul, reamenajate laboratoare, a fost realizată o sală pentru evenimente, iar în această vară a fost modernizată baza sportivă care acum este formata din 3 terenuri sintetice moderne pentru fotbal, baschet și volei.
”Rămâne de modernizat doar împrejmuirea terenului de sport. Intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru începerea noului an școlar, dar unitățile de învățământ sunt în continuă transformare pentru că ne dorim școli moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar. Am urmărit îndeaproape toate aceste lucrări, iar în perioada imediat următoare vom face o analiză a tuturor investițiilor din educație”, transmite Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here