Scumpirea poliței RCA pune probleme Serviciului de Ambulanță Gorj

0
304

Serviciul de Ambulanță Gorj ar putea avea probleme și asta în cazul în care polița RCA nu va fi achitată. Odată cu scumpirea RCA-ului, lipsa banilor din buget ar putea ține mașinile blocate. La SAJ Gorj, polița este asigurată doar până spre finalul anului.

Directorul Serviciului de Ambulanță Gorj, Claudiu Constantinescu, spune că au fost cerute circa 5 miliarde de lei (n.r. vechi), însă nu a primit mai nimic până acum, iar visteria este goală. Tot acesta spune faptul că probleme vor fi și la asigurarea CASCO a ambulanțelor, dar și în ceea ce privește achiziționare de materiale sanitare.

”Sunt în vigoare asigurările până la finalul acestui an prin contractul pe care l-am făcut la începutul acestui an si va fi considerabil o sumă mărită în ceea ce urmăm să încheiem în decembrie. Noi am cerut o suplimentare de 4-5 miliarde de lei până la începutul acestui an, dar nu s-a primit. Am primit o mică virare la începutul lunii octombrie. Astfel, se fac tot felul de eforturi. Avem nevoie de bani și pentru materialele sanitare și multe altele pentru cadrele medicale și ambulanțe. Sperăm ca cei de la minister să ne acorde sumele cerute și să nu avem probleme”, a spus Claudiu Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here