Se extinde șantierul: ”Îndreptăm o greșeală care ne-a costat foarte scump!”

0
247

Centrul municipiului Târgu Jiu va intra în reabilitare. Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu. Va fi înlocuit betonul amprentat cu granit. De lucrări, se va ocupa Compania Națională de Investiții.

Betonul amprentat din zona centrală a municipiului va fi înlocuit cu granit. Proiectul mai prevede amenajarea spațiilor verzi, a fântânilor arteziene din centru și înlocuirea și stâlpilor de iluminat. Primăria Târgu Jiu va aloca circa un milion de lei pentru racordurile la utilități.

”Îndreptăm o greșeală care ne-a costat foarte scump. Atunci când s-a decis renunțarea la granit și înlocuirea cu acel beton amprentat, municipiul a fost condamnat la niște costuri uriașe cu întreținerea, dar și la amenajarea unui kitsch pe bani foarte mulți. Se revine la granit, se refac spațiile verzi, se reface finisajul fântânilor arteziene pentru a fi în concordanță cu aspectul centrului și se înlocuiesc stâlpii de iluminat stradal. Aspectul centrului se armonizează cu proiectul propus pentru Calea Eroilor” declara primarul Marcel Romanescu, conform Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here