Se fură apă într-o localitate din Gorj. Primar:” Îi vom recompensa pe cei care dau informații!”

0
634

Lipsa precipitațiilor din ultima perioada a dus la o seceta care a paralizat județul Gorj. De exemplu, in localitatea Cătunele, unii mai și fură apă de la rețea, deși primarul a avertizat populația să fie rațională în ce privește consumul de apă.

Mesajul edilului Florine Țuilă este chiar și mai punctual, în ceea ce privește persoanele care spun cine sunt cei care fură apa, conform Gorjonline.ro

„Stimati cetățeni, trecem o perioadă grea cauzată de seceta din luna iulie. Apa potabilă distribuită la populație este tratata cu clor, ceea ce va duce la uscarea plantelor. De asemenea, în urma compararii masuratorilor de la apometrul principal cu totalizarea apometrelor abonaților, rezulta ca se fura apă. Vom recompensa pe cei ce vor da informatii sigure si susținute. Hotii de apa nu sunt prietenii noștrii, ne urăsc, ne fură din buzunar, ne fac să suferim! Aveti curaj si dați-ne informatii. Anuntati-ne de persoane care lasa apa sa curga pe furtun mai multe ore! Ca sancțiuni, cei ce vor fi prinsi ca sustrag apa vor fi debranșați, vor plăti pierderile de rețea, li se va intocmi dosar penal si nu vor mai avea acces la reteaua publica! Folositi fantanile publice si izvoarele pentru a uda plantele. Trebuie sa conviețuim si in situatii dificile! Sa fim uniti si sa ne respectam!”, a transmis primarul de Cătunele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here