Se regăsesc după zeci de ani. Polișiștii gorjeni i-au găsit fratele abandonat în gară

0
649

Un cetățean român, domiciliat în străinătate a transmis un e-mail către IPJ Gorj, prin care solicita sprijinul polițiștilor pentru a-și găsi fratele. Acesta ar fi fost abandonat în perioada 1992-1993, după ce părinții săi au divorțat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au constituit un grup de lucru și s-au mobilizat pentru căutarea acestuia. Dacă inițial verificările ce urmau a fi efectuate de aceștia păreau ușor de realizat, ulterior lucrurile s-au complicat, tânărul respectiv nefiind de găsit.
”Colegii mei au luat legătura cu tânărul care a formulat sesizarea, iar de la acesta au putut afla că fratele său ar fi fost abandonat de mamă, la o secție de poliție din municipiul Târgu-Jiu. Au continuat căutările, iar în urma discuției cu bunica, au aflat de la aceasta că împreună cu fiica sa au decis să-l abandoneze pe minor în Gara din Târgu Jiu și de atunci nu mai știe nimic de el. Povestea este emoționantă și căutările mult mai complexe, însă colegii mei l-au găsit pe fratele tânărului care a apelat la noi, iar mâine acesta va reveni din Anglia și cei doi se vor întâlni la sediul IPJ Gorj, la ora 11:00”, transmite IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here