Se solicită convorbirile apelurilor efectuate la 112

0
991

Crima care a avut loc la Baia de Fier în care o tânără de 19 ani a fost ucisă de fostul său iubit în vârstă de 21 de ani, a stârnit mai multe reacții în spațiul public. Partidul Verde de la Gorj solicită să fie făcute publice convorbirile la 112 din noaptea oribilei crime.

Adrian Tudor, șeful formațiunii politice de la Gorj spune că este un caz destul de grav, fiind asociat cu cel de la Caracal:” Partidul Verde Gorj solicită public autorităților competente să prezinte convorbirile apelurilor efectuate la 112 în cazul tinerei răpite de la Baia de Fier. Considerăm că prezentarea publică a acestor apeluri, ar fi un act de transparență. Această tragedie nu trebuie să rămână fără reacții din partea nimănui. Am impresia că s-a pus batista pe țambal și că se încearcă o mușamalizare. Mi se pare acest caz la fel de grav ca cel de la Caracal”, a spus Adrian Tudor.

Tudor mai așteaptă ca și prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, să vină cu un punct de vedere: ”Solicităm de urgență convocarea Autorității Teritoriale de Ordine Publică de la nivelul Consiliului Județean Gorj. Cred că această autoritate are un  cuvânt de spus și să spună de ce nu sunt efective suficiente. De asemenea, solicităm un punct de vedere al prefectului de Gorj. A trecut prea ușor o astfel de tragedie fără a avea un punct de vedere”, a mai declarat Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here