Secretara președintelui Consiliului Județean Gorj, călcată cu mașina de cea mai bună prietenă. A murit pe loc

0
53

Secretara președintelui Consiliului Județean Gorj, a murit joi, în urma unui cumplit accident rutier, la Târgu Jiu. Elena Ecobici a fost călcată cu mașina de cea mai bună prietenă, colegă de serviciu la Consiliul Județean Gorj. IPJ Gorj a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 6 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitate.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mișcare prin manevra de mers înapoi, a acroșat cu portiera o femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parțial din acel autoturism, a proiectat-o pe partea carosabilă și a trecut peste ea, continuându-și deplasarea în mod involuntar în marșarier.

În urma impactului a rezultat decesul femeii de 56 de ani, urmând ca trupul neînsuflețit al acesteia să fie dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, conform IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here