Șeful Poliției Locale și secretarul general al Primăriei Târgu Jiu, schimbați din funcție

0
34

Florin Băluță a fost înlocuit din funcția de director executiv al Poliției Locale Târgu Jiu, în urma unui incident care a avut loc săptămâna trecută, când l-a scuipat pe Iliuță Sanda, un cetățean care filmează frecvent în incinta Primăriei Târgu Jiu și îl critică pe primarul Marcel Romanescu și pe alți angajați ai instituției. În locul acestuia a fost numit Natalia Popescu.
De asemenea, și secretarul general al Primăriei Târgu Jiu, Constantin Răduțoiu, a fost schimbat, după ce a fost depistat la volan sub influența alcoolului chiar în fața sediului Primăriei Târgu Jiu, la puțin timp după terminarea programului de lucru.

„Vă prezint noul secretar al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, doamna Natalia Popescu, și noul director al Poliției Locale, doamna Nicoleta Krupenschi.
După consultările din cadrul conducerii instituției, am luat această hotărâre, bazându-ne, în primul rând, pe profesionalismul și rezultatele de care au dat dovadă cele două doamne.
Le mulțumesc colegelor mele pentru că au acceptat această provocare și le doresc succes în activitate!“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here