Și-a violat soacra, apoi s-a spânzurat

0
562

Un bărbat din Mehedinți a fost găsit spânzurat, duminică seara, la două săptămâni după ce fusese dat dispărut.

Înainte de dispariție, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, și-a violat soacra, de 71 de ani, după ce a amenințat-o cu o sabie. Apoi, a fost de negăsit. Duminică seara, trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit la marginea unei păduri din afara satului Pârgele. Corpul se afla în stare avansată de putrefacție.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi fost supărat că soția lui nu vrea să se împace cu el, așa că a mers acasă la soacră, în stare de ebrietate, a amenințat-o pe femeie, apoi a violat-o. Oamenii legii cred că este vorba despre o sinucidere.

„La data de 25 iulie a.c., ora 11.20 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bârzii au fost sesizați telefonic de către o femeie de 71 de ani, din județul Mehedinți, referitor la faptul că a fost victima unui viol. În urma verificărilor efectuate, a fost stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din județul Mehedinți, cunoscând faptul că femeia locuia singură, în data de 24 iulie a.c., în jurul orei 22.00, ar fi pătruns în locuința acesteia și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale.”, anunța, atunci, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here