Soluție pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din Târgu Jiu

0
392

Numărul tot mai mare al câinilor fără stăpân din Târgu Jiu reprezintă o problemă serioasă pentru administrația locală. Cea care se ocupă de situația patrupedelor de pe raza municipiului este Societatea Edilitara Public SA.  Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că se va scoate la licitație serviciul de ecarisaj.

”Problema gestionării câinilor fără stăpân, din punctul meu de vedere se va rezolva într-o perioadă de câteva luni. Vom scoate la licitație serviciul de ecarisaj. Suntem în discuții cu mai multe societăți care și-ar dori să participe la licitație. În acest moment, pe transparență am publicat regulamentul care va sta la baza procedurii de licitație. Sperăm ca un operator destul de serios să se prezinte, iar într-o perioadă scurtă de timp să rezolvăm problema. Ne-am dat seama că Edilitara,  cea care are delegat acest serviciu, este depășită”, a spus Marcel Romanescu.

Problema câinilor fără stăpân din Târgu Jiu este un care trenează de foarte mult timp, existând momente în care oamenii au fost atacați, mai ales în aproprierea ghenelor de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here