Surprize noi pentru copiii din Rovinari. Cu ce personaje se vor întâlni

0
297

Autoritățile orașului Rovinari au pregătit noi surprize pentru copii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, sărbătorită pe 1 Iunie. Aceștia se vor întâlni cu mai multe personaje Disney, vor avea parte de picturi pe față, jocuri interactive, picturi pe asfalt, ateliere de creație, dar și un tort gigant.

“Pe lângă concursul de pescuit la care sunt invitati, despre care aveți detalii aici: https://www.facebook.com/457884551070274/posts/1876732362518812/, de 1Iunie, Ziua Internatională a Copilului, cei mai mici dintre rovinăreni sunt invitați  în Parcul Central pentru o petrecere de poveste.

Astfel, intre orele 11:00 – 15:00, cei mici se vor întâlni cu îndrăgitele mascote MINNIE și MICKEY MOUSE;

  îndrăgitele personaje: prințesa AURORA, BELLE, CENUȘEREASA, SIRENA ARIEL, HULK, CONTELE VENEȚIAN  și CONTESA , FETIȚA FLUTURE, SPIDERMEN și LOL (interacționează cu copiii prezenți la manifestare prin jocuri și concursuri);

Pe toată durata evenimentului, copiii vor avea parte de picturi pe față (face-painting), jocuri interactive (limbo, X-0 gigant, picturi pe asfalt).

Împreună cu îndrăgitele personaje enumerate mai sus vor fi organizate ateliere de creație (BOMBOANA PERFECTĂ);

– dansuri;

– tobogane gonflabile.

Pe toată durata evenimentului, Fetița Fluture gigant va împărți  BALOANE tuturor copiilor prezenți.

!!!! Surpriza acestei petreceri o reprezintă TORTUL GIGANT, care va fi oferit celor mici de către CONTELE VENEȚIAN și CONTESA.

Vă așteptăm cu drag!”, este anunțul publicat de Primăria Orașului Rovinari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here