Sute de cereri pentru locuințele ANL din Târgu Jiu. Primar: ”Vom face un bloc mai mare!”

0
194

Cererile pentru o locuință ANL în Târgu Jiu  a crescut semnificativ în ultima perioadă, însă  numărul spațiilor este mic. Aceasta este vechea problemă care dă mari bătăi de cap tinerilor târgujieni, dornici să obțină o locuință din partea statului. Autoritățile locale promit însă că va fi ridicat alt bloc în zona Narciselor special pentru cei care solicită o casă. 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că zona Narciselor este într-o continuă dezvoltare și pe terenul preluat de la Ministerul Apărării  va fi ridicat încă un bloc cu 8 etaje.

”Urmează ca în perioada imediat următoare să înceapă construirea celui mai mare bloc de locuințe sociale. Este vorba despre 85 de apartamente pe nivel P+8. Este un bloc mult mai înalt față de celelalte din zona Narciselor. Deja avem ordinul de ministru semnat pentru o astfel de lucrare. La nivelul municipiului Târgu Jiu sunt circa 600 de cereri pentru locuințe sociale sau ANL-uri. Încercăm să le onorăm așa cum putem”, a spus Marcel Romanescu.

În zona Narciselor va fi amenajată și o zonă de agrement cu spații verzi, locuri de joacă pentru cei mici, dar și alei pietonale și piste pentru biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here