Sute de tone de deșeuri. Primar: ”S-a format un alt depozit de gunoi. Sper să ia măsuri!”

0
378

Mobilă, plastic și haine vechi, toate creează o imagine greu de privit, în zona stației de sortare și transfer deșeuri administrată de Direcția Publică Motru. Primarul din Motru, Cosmin Morega, spune că foarte multe gunoaie au ajuns pe câmp din cauza faptului că stația nu a fost administrată așa cum trebuie, iar lângă acel spațiu s-a format o altă groapă de gunoi cu sute de tone de deșeuri.

Edilul spune că cei de la Direcția Publică Motru au și un termen dat de poliția locală pentru a remedia problema și speră ca cei de la Garda de Mediu să se autosesizeze.

”Datorită faptului că nu au administrat corespunzător stația, o mare parte din zburătoare au ajuns pe mai multe hectare de teren. Lângă incinta acestei stații, acolo unde trebuia să fie un depozit de deșeuri inerte, sunt peste 200 de tone de deșeuri. Vorbim despre canapele, haine vechi, sticle și altele. S-a format un alt depozit de gunoi. Poliția locală le-a dat un termen de 10 zile să remedieze problema, dar nu au făcut nimic. I-am găsit cu focul aprins în stație. Poate se autosesizează și Garda de Mediu să vadă că acolo nu este normal ce se întâmplă. Au fost avertizați și atenționați să rezolve problema. La Motru, tariful pentru gunoi este de aproape 10 lei de persoană”, a declarat Cosmin Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here