Tânăr amenințat cu un cuțit pe o stradă din centrul Târgu Jiului. A vrut să-l jefuiască

0
294

Un tânăr de 20 de ani a sunat disperat la 112, după ce a  fost amenințat cu un cuțit de un bărbat necunoscut, în timp ce se afla pe o stradă din centrul Târgu Jiului.

”Polițiștii au fost sesizați de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Victoriei, din aceeași localitate, a fost amenințat cu un cuțit de o persoană necunoscută, cu scopul de a-l deposeda de banii și bunurile aflate asupra sa.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe tânărul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, găsind asupra sa un cuțit cu lama de aproximativ 18 cm, pe care l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Față de tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. GORJ.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here