Tânăr din Cărbunești, care suferea de o boală gravă, mort într-un accident la Scoarța

0
219

Albert Diaconescu, în vârstă de 22 de ani, din Târgu Cărbunești, retras de la școala de poliție după ce s-a îmbolnăvit, a decedat, aseară, într-un accident rutier, produs pe raza comunei Scoarța.

Acesta a intrat în comă după impactul de la Lazuri, el fiind scos din autoturismul care a intrat pe contrasens, cu ajutorul pompierilor de la descarcerare. Cealaltă mașină implicată în accident era condusă de medicul stomatolog Alexandru Burcea, care are un parteneriat cu o clinică privată din Târgu Jiu. Acesta se deplasa regulamentar cu SUV-ul său marca BMW, când a fost lovit frontal de autoturismul condus de Albert, care a intrat pe contrasens. Mașina în care se afla medicul a fost răsturnată în afara părții carosabile. Doctorul ar fi ieșit singur din mașina răsturnată.

Albert Diaconescu suferea de distonie, o boală care îi provoca spasme musculare, fapt care l-a determinat să se retragă și de la școala de poliție, și să se angajeze dar, posibil, și să provoace accidentul rutier în care acesta și-a pierdut viața.

„În seara de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, a avut loc un accident rutier, cu două victime.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu către Novaci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București.
Conducătorul auto de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.
În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here