Tânăr din Gorj, alături de mineri și energeticieni

0
3552

Săptămâna trecută, câțiva angajați ai Complexului s-au întâlnit cu Laurențiu Manolache, unul dintre cei mai apreciați tineri din Gorj, discutând diverse probleme legate de minerit.

Laurențiu a fost rugat sa iasă în fată și să le reprezinte drepturile, ca un adevărat lider. Sectorul energetic este unul dintre ultimele sectoare economice româneşti, care este pe cale să fie distrus, ca multe alte domenii de activitate.

„Acești oameni luptă pentru noi, dar sunt disprețuiți și subapreciați, tocmai pentru că muncesc. Din păcate, tot cei care muncesc și care sunt adevărații producători de valori sunt victimele disprețului. De ce salariile acestor oameni au rămas la fel în comparație cu alte domenii unde au crescut considerabil? V-ați gândit oare la condițiile de viață si de muncă prin care trec acești angajați? La lipsa investițiilor, lipsa lucrărilor de întreținere a instalațiilor și a echipamentelor, care au făcut ca acest sector energetic să funcționeze din ce în ce mai greu”, declară Laurențiu.

Condițiile de muncă sunt de multe ori o primejdie pentru viață. Mediul în care lucrează acești angajati este unul care le macină sănătatea.

„Ortacii au dovedit tot timpul că munca este singura creatoare de valori și că viaţa noastră depinde de ceea ce se produce în țară. Asadar, revendicările minerilor nu sunt pretenții extravagante sau exagerate pentru dumneavoastră, ele reflectă realitatea. Sper să nu va mai jucati cu viețile acestor oameni, și așa este o perioadă destul de grea pentru ei. Sa nu uitați căci, datorita lor, încă mai aveti aprins un bec în case. Problemele acestor oameni trebuie puse în față. Ortacii merita mai mult,” a transmis tânărul gorjean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here