Tânăr din Gorj, salvarea unor copii nevoiași

0
3795

Într-o lume în care orice faptă bună este privită cu rezervare, un tânăr din Gorj demonstrează că sentimentul de solidaritate încă există și, dacă vrei cu adevărat, poți schimba lucrurile din jurul tau. Un om simplu cu o inimă mare, care a crezut că poate schimba lumea prin bunătate! Și a reușit!

Cu pași mărunți, cu ambitie și cu multă muncă, tânărul Laurențiu Manolache a adus zâmbetul și speranța în viața unor familii nevoiașe.

În urmă cu ceva timp, tânarul gorjean, originar din comuna Urdari, a hotărât să nu mai stea deoparte și să facă ceva concret pentru semenii lui, a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși iar săptămâna trecută aflând de povestea acestor copilași, a trecut direct la fapte, făcând o donație de câteva mii de lei acestor copilași.

Mesajul tânarului postat pe pagina personală este acea rugăminte unde îi îndeamnă pe toți cei cu suflet mare să nu stea indiferenți, să se implice, să fie alături de aceste familii, de toți frații noștri români.

Solidaritatea, seriozitatea, implicarea i-a făcut pe toți cei care îl urmăresc pe acesta, să îl coopteze în echipa dumnealor iar acest lucru observandu-se chiar și la capitală, acolo unde este monitorizat în permanență.

Devotamentul cu care se dedică oricăror probleme, îl transformă pe tânarul gorjean într-un erou al zilelor noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here