Târgu Jiu: A început campania de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor

0
818

S-a dat startul unei noi campanii de sterilizarea a câinilor și pisicilor din oraș, prin care patrupedele fără pedigree vor putea fi sterilizate gratuit.
„Târgu-Jiu, Gorj! 🚑Noi nu am plecat in vacanta ci AM DAT STARTUL pentru PROGRAMUL DE STERILIZARI GRATUITE CAINI si PISICI RASA COMUNA pe anul 2022!
Împreună spunem STOP înmulțirii necontrolate și contribuim la reducerea numărului animalelor fără stăpân! Fii responsabil! Implica-te si tu!
STIATI CA ……refuzul sterilizarii cainilor fara pedigree se sanctioneaza cu amenda intre 5000 si 10.000 ron conform legii nr. 258/2013?!
☎️PROGRAMARI : contactați-ne printr-un MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), iar noi vom reveni cu un telefon pentru confirmare cu cateva zile inainte.
Zilele urmatoare sunt deja programati toti cei care au ramas neprogramati la sfarsitul anului 2021 iar dupa data de 15 ianuarie vom programa persoanele care au trimis mesaje anul acesta.
‼️Prioritate au cainii si pisicii de pe strada, din adaposturi sau cei care apartin persoanelor cu mai multe animalute si/sau cu venituri reduse!
Va rugam, daca va permiteti financiar sa sterilizati un animalut mergeti la un cabinet veterinar si lasati locul liber pentru persoanele care nu isi permit. Multumim.
Daca aveti catei si pisici acasă, pe langa case sau in anumite zone aduceti-le la sterilizat, nu le lasati sa se mai inmulteasca! Animalutele vor trebui tinute intr-un loc curat, sub supraveghere, minim 5- 7 zile, postoperator!
Locul câinilor nu este nici pe străzi și nici în adăposturi iar ,din păcate , acestea sunt suprapopulate datorită înmulțirii necontrolate și abandonului.
‼Va rugam sa PURTATI MASCA DE PROTECTIE, sa respectati ora programarii cat si indicatiile primite telefonic pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta! 📝Mai multe detalii vor fi postate pe pagina cabinetului colaborator si distribuite pe aceasta pagina! Totodata, daca nu puteti sa ajungeti, desi ati confirmat, anuntati-ne in timp util pentru a putea programa alt animalut.
Si tu te poti implica. Cum? Mai jos sunt doar cateva idei:
-disribuie postările noastre
-mediatizeaza acest progran
-fa voluntariat ( imparte pliante, postere, organizeaza o campanie in orasul/comuna/satul tau)
-fa o donatie pentru ca un catel/o pisica sa poate fi sterilizati gratuit
-doneaza 2% din impozitul pe venit
‼️Ne rezervam dreptul de a anula/reprograma orice campanie, de a refuza o interventie chirurgicala daca animalutul prezinta semne de boala si/sau risc anestezic mare, daca este prea tanar, prea batran sau proprietarii nu ii pot asigura conditiile optime pentru recuperare”, a transmis Patricia Paraschiv, medic veterinar şi voluntar în Asociaţia de protecţie a animalelor „Pro Animals“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here