Târgu Jiu: Cele mai longevive cupluri își reînnoiesc jurămintele

0
250

Aproape 70 de cupluri longevive din Târgu Jiu vor avea parte de un moment pe care nu îl vor uita prea curând. Cei care au împlinit 50 de ani de la căsătorie își vor reînnoi jurămintele, joi, 19 august 2021. 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că s-au înscris deja 67 de cupluri, evenimentul având loc la unul dintre restaurantele din Târgu Jiu. De asemenea, târgujienii vor avea parte și de o ceremonie religioasă.

”Numărul cuplurilor a crescut. Preconizasem că vor fi prezente 70 de cupluri, în acest an avem 67 de cupluri înscrise. Din ceea ce știu, termenul de înscriere a ajuns la final. Vor fi premiați cu suma de 500 de lei pentru fiecare cuplu care a împlinit 50 de ani de căsătorie. De asemenea, se va organiza și o masă festivă care se va organiza la unul dintre restaurantele din Târgu Jiu. Joi va avea loc evenimentul. Va avea loc și ceremonia religioasă, dar ținând cont de condițiile pandemice, aceasta se va face exact în locația unde o să fie evenimentul, în aer liber”, a spus primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here